Palvelut

Säännöllinen hammashoito auttaa ehkäisemään suun sairauksia ja parantaa elämänlaatua. Varmistamme, että jokaisella on mahdollisuus nauttia terveestä hymystä koko elämänsä ajan.

Hammaslääkäripalvelut ovat olennainen osa kokonaisvaltaista terveydenhuoltoa

Hammaslääkäripalvelut tarjoavat ennaltaehkäisevää hoitoa, akuutin hoidon sekä erikoishoidot suun ja hampaiden terveyden ylläpitämiseksi. Tarjoamalla kattavaa neuvontaa ja ohjausta suun terveyden ylläpidosta, hammaslääkärit voivat auttaa asiakkaita kehittämään parempia päivittäisiä suunhoitorutiineja. Näin ollen säännölliset käynnit hammaslääkärillä ovat keskeisiä paitsi ongelmien varhaisessa havaitsemisessa myös pitkäaikaisen terveyden varmistamisessa.

Palvelumme

Hammashoito ja hammaslääkäri Hammaslääkäriasema Ruohonjuuri

Hammastarkastus

Tarjoamme perusteellisen hammastarkastuksen, joka kattaa hampaiden kunnon arvioinnin, ienten terveyden tarkastelun sekä tarvittaessa röntgenkuvauksen. Tavoitteenamme on varmistaa, että asiakkaamme saavat optimaalisen suun terveyden ja ennaltaehkäistä mahdollisia ongelmia jo varhaisessa vaiheessa. 

Hammastarkistukset ja muut hammaslääkärin palvelut

Hammaskivenpoisto

Hammaskivenpoisto on tärkeä osa suun terveyden ylläpitoa. Kokenut tiimimme käyttää nykyaikaisia menetelmiä ja laitteita poistaakseen tehokkaasti hammaskiven, joka voi aiheuttaa ientulehdusta ja muita suun terveysongelmia. Huolellisen toimenpiteen jälkeen suu tuntuu puhtaalta ja terveeltä. 

Hammastarkistukset ja muut hammaslääkärin palvelut
Hammaslääkäriasema Ruohonjuuri erikoishammashoidot

Hammassärky

Hammassärky voi olla erittäin kivulias ja häiritsevä oire, johon tarvitaan nopeaa sekä ammattitaitoista hoitoa. Tarjoamme ensiluokkaista hoitoa hammassäryn lievittämiseen ja sen syyn tunnistamiseen. Riippumatta syystä, tiimimme on sitoutunut tarjoamaan sinulle parasta mahdollista hoitoa. 

Hammaslääkäriasema Ruohonjuuri särkypäivystys ja akuutti hammaslääkäriaika

Hammasproteesit

Tarjoamme laajan valikoiman hammasproteeseja, jotka on räätälöity jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Riippumatta siitä, onko tarvetta osittaiselle tai kokonaiselle proteesille, tiimimme löytää kanssasi parhaiten sopivan ratkaisun. Tavoitteenamme on palauttaa hymysi ja parantaa elämänlaatuasi. 

Hammaslääkäriasema Ruohonjuuri särkypäivystys ja akuutti hammaslääkäriaika
Scroll to Top