Hammasproteesit

Tarjoamme laajan valikoiman hammasproteeseja, jotka on räätälöity jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Riippumatta siitä, onko tarvetta osittaiselle tai kokonaiselle proteesille, tiimimme löytää kanssasi parhaiten sopivan ratkaisun. Tavoitteenamme on palauttaa hymysi ja parantaa elämänlaatuasi.

Hammaslääkäriasema Ruohonjuuri särkypäivystys ja akuutti hammaslääkäriaika

Suunnittelu ja toteutus aina yksilöllisesti

Hammasproteeseja käytetään puuttuvien hampaiden korvaajina. Proteesit suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ne voivat olla osittaisia tai koko hammasrivistön kattavia, riippuen hampaiston tilanteesta. Hammasproteesien avulla voidaan palauttaa suun toiminnallisuus sekä kaunis hymy.

Hammasproteeseista löytyy erilaisia vaihtoehtoja eri tilanteisiin. Lähtökohtaisesti ne jaetaan irrotettaviin ja kiinteisiin proteeseihin. Täydelliset proteesit korvaavat kaikki hampaat sekä ylä- että alaleuassa. Kokoproteesit valmistetaan yleensä akryylistä ja ne asettuvat suussa ikeniin. Osaproteeseihin päädytään yleensä, jos terveitä hampaita on vielä suussa ja puuttuvien korvaaminen hammasimplanteilla tulisi liian kalliiksi. Rankaproteesi toimii samassa tilanteessa kuin osaproteesi, mutta siinä on metallinen runko, mikä mahdollistaa sen pysymisen paremmin paikoillaan.

Kiinteisiin proteettisiin rakenteisiin kuuluvat muun muassa laminaatti ja kruunu. Hammaslaminaateilla saadaan korjattua hampaiden ulkonäköä ja suunnitteluvaiheessa asiakas pääsee valitsemaan valkoisuusasteen oman mieltymyksen mukaan. Kruunulla on kiinteämpi rakenne ja se muistuttaa ulkonäöltä omaa hammasta. Kaikkia proteeseja voidaan tarvittaessa korjata. Kartoituskäynnillä käydään läpi sopivat hoitovaihtoehdot ja asiakas saa aina hinta-arvion hoidostaan.

Hyvin toimiva ja istuva hammasproteesi nostaa elämänlaatua ja mahdollistaa kauniin hymyn. Varaa aika kartoituskäynnille!

Hammashoito ja hammaslääkäri Hammaslääkäriasema Ruohonjuuri

Hammastarkastus

Hammastarkistukset ja muut hammaslääkärin palvelut

Hammaskivenpoisto

Hammaslääkäriasema Ruohonjuuri erikoishammashoidot

Hammassärky

Scroll to Top